sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Ce ar fi daca... ?     Cum ar fi daca... ? Cu totii ne punem aceasta intrebare intr-un moment al vietii. Cand a inceput totata treaba asta cu afacerea parintilor mei, mi-am pus o suma de intrebari, la care nu am primit niciodata raspunsuri. Avea sa fie o afacere buna, care producea mult avand in vedere ca lumea vroia sa fie in siguranta.
Ziua deschiderii a fost o zi mare pentru inceptutul acestei afaceri, peste tot erau sisteme de supraveghere video de toate felurile, de la mai mici la mai mari, de la mai ieftine la mai scumpe. 

Noii angajati vorbeau lumii despre ce este prezent in magazin si despre cum sa ne asiguram siguranta noastra cat si a familiei noastre. Era o echipa care era la dispozitia clientilor nostrii doritoti, pentru a merge si a instala sisteme de supraveghere video. Aceasta afacere a mers conform planului, se ridica din ce in ce mai mult si avea cat mai multa reclama, dar nu totul ramane bun si frumos la nesfarsit. Nimeni nu se astepta, ca tocmai intr-un magazin in care se gaseau numai sisteme de supraveghere video sa fie persone care ar incerca sa obtina lucruri fara a platii. La inceput e trist sa aflii ca munca ta a fost calcata in picioare, dar dupa, cand te obisnuiesti cu ideea, iti dai seama ca nu tu esti vinovat si ca pentru acest fapt vei primi mult mai mult pe viitor. L-am prins pe domnul care a vrut sa ne insele, si ceea ce mi se parea foarte amuzant, era faptul ca el venise iar la magazin. 

De data aceasta cred ca avea nevoie de cineva care sa-i instaleze sistemul de supraveghere pe care reusise sa puna mana. Dupa tot ce se intamplase si dupa pedepsirea acelui domn, am realizat ce importanta majora o au aceste camere de supraveghere interior (video). Asa ca m-am decis sa fac o reducere tuturor sistemelor de supraveghere pentru as putea permite oricine, pentru ca sigurana noastra este extrem de importanta. Din ziua aceea am avut clienti si online, care doreau servicile noastre bune si la un pret accesibil. Veneau oameni care nu mai vazusera niciodata un sistem de supraveghere video, dar care erau convinsi ca le va aduce numai beneficii pentru siguranta lor; oameni multumiti de acest sistem si de supravegherea pe care le-o poarta, si care ne multumeau noua si angajatilor, ca am putut sa le oferim aceasta bucurie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu